Suolainen Pannari

Kokeile suolaista pannaria eli pannukakkua joululaatikolla! Helppo resepti jauhelihalla ja vihanneksilla – täydellinen ateria tai välipala. Katso ohjeet ja nauti!

TAIKINA

5 dl maitoa

4 kananmunaa

noin 4 dl vehnäjauhoja

100-200 g lanttulaatikkoa

30 g voita sulatettuna

suolaa ja pippuria

TÄYTTEET

1 makea paprika

kourallinen pinaattia

noin 50 g juustoraastetta

50 g meetvurstisuikaleita  

Tämän pannukakun eli pannarin salainen ainesosa: joululaatikko! Jos sinulle jää joulun tienoilla ylimääräistä lanttu- tai porkkanalaatikkoa, käytä sitä pannukakkutaikinan valmistuksessa.

1. Aloita pannukakkutaikinan valmistus: kaada maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita munat huolellisesti ja lisää jauhoja samalla sekoittaen. Lisää lanttulaatikko sekä sulatettu voi. Vatkaa taikina tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Anna pannaritaikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.

3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Lisää päälle täytteet: paprikaa, pinaattia, meetvurstisuikaleita sekä juustoraastetta.

4. Paista pannukakkua 225 asteessa noin 30-40 minuuttia. Anna kypsän pannukakun jäähtyä ja vetäytyä hetken paiston jälkeen.

Annosmäärä: 6
Valmistusaika: yli 1 h



Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
61 min
annosmäärä: 
6