Suolainen Pannari
Kokeile suolaista pannaria eli pannukakkua joululaatikolla! Helppo resepti jauhelihalla ja vihanneksilla – täydellinen ateria tai välipala. Katso ohjeet ja nauti!
TAIKINA
5 dl maitoa
4 kananmunaa
noin 4 dl vehnäjauhoja
100-200 g lanttulaatikkoa
30 g voita sulatettuna
suolaa ja pippuria
TÄYTTEET
1 makea paprika
kourallinen pinaattia
noin 50 g juustoraastetta
50 g meetvurstisuikaleita
Tämän pannukakun eli pannarin salainen ainesosa: joululaatikko! Jos sinulle jää joulun tienoilla ylimääräistä lanttu- tai porkkanalaatikkoa, käytä sitä pannukakkutaikinan valmistuksessa.
1. Aloita pannukakkutaikinan valmistus: kaada maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita munat huolellisesti ja lisää jauhoja samalla sekoittaen. Lisää lanttulaatikko sekä sulatettu voi. Vatkaa taikina tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Anna pannaritaikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Lisää päälle täytteet: paprikaa, pinaattia, meetvurstisuikaleita sekä juustoraastetta.
4. Paista pannukakkua 225 asteessa noin 30-40 minuuttia. Anna kypsän pannukakun jäähtyä ja vetäytyä hetken paiston jälkeen.
Annosmäärä: 6
Valmistusaika: yli 1 h