Pyttipannu-resepti

Kokeile tätä helppoa pyttipannu-reseptiä, jossa hyödynnetään jääkaapin tähteitä ja sesongin parhaita antimia. Valmista herkullinen ateria vain 20 minuutissa!

1 pkt haluamaasi makkaraa
5 perunaa
1 omena
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni lanttu
1 rkl hunajaa
öljyä paistamiseen
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus grillimaustetta
4 kpl kananmunia
persiljaa koristeluun

Tässä pyttipannu-reseptissä hyödynnetään jääkaapin tähteitä ja sesongin parhaita antimia!

1. Aloita kuutioimalla kaikki ainekset: keitetty peruna, lanttu, kesäkurpitsa, omena ja makkara. Voit vapaasti soveltaa aineksia oman maun ja sesongin tarjonnan mukaan.

2. Laita paistinpannulle reilu nokare voita ja loraus oliiviöljyä. Lisää pannulle ensin lanttu ja kesäkurpitsa, sillä näiden kypsyminen vie eniten aikaa. Lisää seuraavaksi perunat, omena ja makkarat.

3. Mausta ruoka grillimausteella, suolalla, pippurilla sekä hunajalla. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien kanssa. Voit koristella annoksen halutessasi tuoreella persiljalla.

Valmistusaika: 20 min Annosmäärä: 4


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4