Parsafrittata

Kokeile helppoa parsafrittataa, joka on täydellinen kevään ateria! Valmista herkullinen frittata vain 20 minuutissa. Resepti sisältää tuoreet parsat ja raastetun parmesaanin.

250 g tankoparsaa
4 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 dl parmesaaniraastetta
öljyä paistamiseen


Tankoparsa on selkeä kevään merkki!

1. Huuhtele parsat huolellisesti kylmällä vedellä. Napsauta parsasta puumainen alaosa pois. Voit halutessasi pilkkoa parsat pienempiin osiin. Kuumenna öljy pannulla ja paista parsat, kunnes ne pehmenevät hieman ja saavat kauniin värin.

2. Riko kananmunat kulhoon ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani. Sekoita hyvin. Kaada munaseos parsojen päälle paistinpannulle.

3. Paista frittataa noin 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes kananmunat ovat hyytyneet ja frittata on kypsä. Tarjoile frittata lämpimänä leivän kera.

Valmistusaika: 20 minuutti
a Annosmäärä: 1

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
1