Kanapullat

Kokeile helppoa kanapullareseptiä, jossa yhdistyvät raikkaat keväiset maut kuten tankoparsa ja sitruuna. Valmis alle 30 minuutissa – täydellinen ruoka neljälle!

300 g tankoparsaa
100 g herneitä
200 g kirsikkatomaatteja
300 g kanapullia
loraus oliiviöljyä
1 sitruuna
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus chilirouhetta

Tämä resepti on helppo ja täynnä raikkaita keväisiä makuja, kuten tankoparsaa ja sitruunaa! Voit käyttää uunivuokaa tai peltiä.

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Poista tankoparsoista puinen osa ja leikkaa sitruunasta ohuita viipaleita. Asettele tankoparsat uunivuokaan ja lisää herneet.

3. Asettele kanapullat ja kirsikkatomaatit vuokaan tankoparsan ja herneiden joukkoon. Kastele annos reilulla annoksella oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella. Lopuksi asettele päälle sitruunan viipaleet.

4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele annos tuoreilla yrteillä, kuten mintulla tai korianterilla. Tarjoile tsatsikin kanssa!

Valmistusaika: noin 30 min Annosmäärä: 4


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4