Baccalao-keitto

Kokeile herkullista baccalao-reseptiä! Turskakeitto valmistuu nopeasti 40 minuutissa. Täydellinen ateria tuoreen leivän ja oliiviöljyn kera.

400 g turskafileetä



ripaus hienoa merisuolaa



400 g perunoita



1 keltasipuli



1 suippopaprika



½ punainen chili



½ dl öljyä



25 g tomaattipyreetä



1 purkki tomaattimurskaa



2 dl vettä



½ purkki oliiveja



1. Viipaloi turskafileet noin kolmen sentin kokoisiksi paloiksi. Suolaa kalanpalaset hienolla merisuolalla. 2. Kuutioi perunat samankokoisiksi paloiksi kuin kala. Hienonna sipulit, chili ja paprika pieniksi kuutioiksi. 3. Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää kattilaan tomaattipyree kevyesti sekoitellen ja paahda hetki. 4. Lisää hienonnetut perunat, sipulit, chili ja paprika kattilaan. Kuullota kasviksia hetki ja mittaa joukkoon tomaattimurska ja vesi. 5. Hauduta pataa kannen alla matalalla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat melkein kokonaan pehmenneet. 6. Lisää kattilaan turskapalat ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia. 7. Viimeistele oliiveilla, kuumenna ja tarjoile tuoreen leivän ja laadukkaan oliiviöljyn kanssa.

Valmistusaika: 40 minuuttia Neljä annosta

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
40 min
annosmäärä: 
4