Täytetyt Croissantit

Valmista täytetyt croissantit uunissa nopeasti ja helposti! Pinaatti-feta -täytteellä tehdyt croissantit ovat täydellinen herkku. Resepti vain 20 minuutissa.

1 paketti Danerollesin croissants tuoretaikinaa
TÄYTE
1 pss pinaattia
2 tl öljyä + voita
1 pkt fetajuustoa
PÄÄLLE
1 kananmuna
1 kourallinen vaaleita seesaminsiemeniä

Esilämmitä uuni 200 °C asteeseen.

1. Kuullota pinaattia öljy-voi -seoksessa nopeasti niin, että lehdet säilyvät väriltään vihreinä mutta pehmenevät. Siirrä pinaatit pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon murennettu feta. Muotoile seoksesta kiinteä pallo.

2. Avaa tuoretaikinapaketti ja rullaa taikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunipellille kolmioiksi. Täytä jokaisen kolmion alareunaan teelusikallinen pinaatti-feta -täytettä ja pyöritä croissantit kiinni ohjeiden mukaisesti.

3. Voitele croissantit kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskea ja kypsä.

Tarjoile tuoreet croissantit lämpiminä sellaisenaan.

Valmistusaika: 20 minuut
tia Annosmäärä: 6 croissanttia

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
6