Rosollipiirakka

Löydä helppo ohje rosollipiirakkaan! Käytä rosollin tähteitä ja torttutaikinaa nopean ja herkullisen piirakan valmistamiseen. Paista 200 asteessa ja nauti!

500 g torttutaikinalevyjä


noin 250 g rosollia


(lisää halutessasi sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa)


Löytyykö kaapista rosollin tähteet ja torttutaikinaa? Näistä ainesosista voit tehdä nopeasti herkulliset rosollipiirakat!

1. Ota torttutaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Aseta jokaisen taikinaneliön päälle rosollia. Jos haluat, voit viimeistellä piirakat juustolla, kuten sinihomejuustolla tai vuohenjuustolla.

3. Paista piirakoita uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut ja saanut kauniin kullanruskean värin.

Valmistusaika: 30 minuuttia + taikinan sulatus


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4