Pyttipannuvarras

Valmista herkullinen pyttipannuvarras grillillä! Seuraa yksinkertaista ohjetta ja nauti täydellisistä makkarasta ja perunoista tehdystä annoksesta. Täydellinen kesäiseen grillaamiseen!

1 paketti savupekonimakkaraa
0,5 kg keitettyä perunaa
ripaus suolaa
öljyä
kevätsipulia

1. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota ne kylmässä vedessä vähintään tunnin ajan, jotta ne eivät syttyisi palamaan grillatessa.

2. Leikkaa makkarat noin yhden senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa perunat samankokoisiksi paloiksi kuin makkarat.

3. Asettele makkarat ja perunat vuorotellen varrastikuille. Suolaa vartaat ja kastele ne öljyllä.

4. Grillaa varrastikut, kunnes ne ovat rapeita ja saavuttaneet tasaisen ruskean värin. Voit halutessasi maustaa ne esimerkiksi kuivatulla oreganolla.

5. Koristele valmis annos tuoreella kevätsipulilla ja tarjoile muiden grillattujen ruokien tai raikkaan salaatin kanssa.

Valmistusaika: 30 minuutt
ia Annosmäärä: 8 varrasta

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
8