Pizzadippi

Valmiista pizzataikinasta valmistat helposti juustoisen pizzadippisi. Seuraa yksinkertaisia ohjeita ja nauti herkullisesta pikkupurtavasta 40 minuutissa!

1 pkt valmis pizzataikina (esim. Fazer)


2 dl tomaattikastiketta


100 g juustoraastetta


200 g tuorejuusto


50 g pepperoni -siivuja


loraus oliiviöljyä


Valmiista pizzataikinasta loihdit helposti juustoisen pikkupurtavan!

1. Ota valmis pizzataikina huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Jos haluat, voit myös valmistaa pizzataikinan itse.

2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja juustoraaste. Jos seos on liian tiivis, notkista sitä hieman kermalla.

3. Jaa pizzataikina noin 10 osaan ja muotoile niistä pieniä taikinapalloja.

4. Kastele valurautapannun pohja oliiviöljyllä. Levitä pannun pohjalle tomaattikastike ja asettele taikinapallot pannun reunoille. Jätä keskelle tilaa juustoseokselle.

5. Levitä juustoseos pannun keskelle ja lisää pepperonisiivuja. Voit halutessasi lisätä myös muita täytteitä. Ripottele pepperonin päälle vielä ohut kerros juustoraastetta.

6. Paista pizzadippiä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat ja juusto on sulanut.

Valmistusaika: 40 min Annosmäärä: 2


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
40 min
annosmäärä: 
2