Pinaattilätyt

Tee herkulliset pinaattilätyt nopeasti ja helposti! Resepti sisältää ohjeet pinaattien sulattamisesta, taikinan valmistuksesta ja paistamisesta. Tarjoile lämpiminä puolukkahillon ja ranskankerman kera. Valmistusaika vain 30 minuuttia.

75 g pakastepinaattia
2½ dl maitoa
½ dl voisulaa
1 kananmuna
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa

1. Sulata pinaatit joko yön yli jääkaapissa tai mikrossa käyttämällä pientä määrää vettä. Sekoita pinaatit ja maito yhteen. Lisää joukkoon voisula ja muussaa massa tasaiseksi tehosekoittimella tai käsin vatkaten. Lisää kananmunat ja vatkaa ne voimakkaasti joukkoon.

2. Sekoita vehnäjauho ja suola keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan pienissä erissä, jotta massa ei paakkuunnu. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä peitettynä 5–10 minuuttia.

3. Paista kuumalla pannulla ohuita lettuja käyttäen runsaasti voita. Käännä pinaattiletut pitkällä lastalla, kun keskusta on vaihtanut väriään.

Tarjoile lämpiminä esimerkiksi puolukkahillon ja ranskankerman kera.

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 1

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
1