Lämminsavulohipizza

Kokeile raikasta lohi-avokadopizzaa! Tässä helppo ohje lämminsavulohipizzan valmistukseen, joka on täydellinen vaihtoehto perinteiselle pizzalle. Valmista nopeasti ja nauti!

1 ps (neljä pizzaa)
pakastetaikina
2
syöntikypsää avokadoa
2 prk smetanaa
150 g graavilohta
1 sitruuna
rucolaa
mustapippuria

Lohi-avokadopizza tarjoaa raikkaan ja piristävän vaihtoehdon perinteiselle pizzalle!

1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kauli taikinapallot pyöreiksi pizzoiksi.

2. Levitä smetanaa pizzapohjien päälle ja paista yksi pizza kerrallaan 250-asteisessa uunissa keskitasolla 8–10 minuuttia.

3. Halkaise avokadot ja pilko ne. Asettele kaikki täytteet pizzan päälle, rouhi mustapippuria pinnalle ja valuta päälle pestoa. Koristele lopuksi sitruunalohkoilla!

Valmistusaika: 30 minuuttia Annosmäärä: 4
Hinta: noin 2,50 € per annos

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4