Kurpitsapata
Valmista helppo ja nopea kurpitsapata broilerin paistileikkeellä ja kuorimattomalla kurpitsalla. Täydellinen ruoka 4-6 hengelle – valmistusaika vain 1 tunti!
500 g kanan paistileike
500 g myskikurpitsa
1 punasipuli
5 perunaa
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 tl chilirouhetta
2 dl teriyakikastiketta
koristeluun basilika
Helpon kana-kurpitsavuoan valmistus on nopeaa, eikä kurpitsaa tarvitse välttämättä kuoria. Valitse vuokaan rasvainen broilerin paistileike, joka säilyttää mehevyytensä ja ei kuivu helposti.
1. Pilko kasvikset: perunat, punasipuli ja kurpitsa. Perunaa ja kurpitsaa ei tarvitse kuoria. Aseta kaikki kasvikset uunivuokaan. Kastele kasvikset oliiviöljyllä ja lisää hieman teriyakikastiketta. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Mausta broilerin paistileikkeet paprikajauheella, chilirouheella ja teriyakikastikkeella. Aseta broilerit uunivuokaan kasviksien päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes ruoka on kypsä.
Annosmäärä: 4-6
Valmistusaika: 1 h