Kesäkurpitsarullat
Kokeile herkullisia kesäkurpitsarullia ricottatäytteellä! Tämä helppo resepti sisältää tuorejuuston ja tuoreet yrtit. Valmista 4 annosta vain 45 minuutissa.
noin 1 kg kesäkurpitsaa
½ pnt basilikaa
½ pnt meiramia
½ pnt persiljaa
ripaus suolaa ja pippuria
500 g ricotta-juustoa
100 g juustoraastetta
Kesäkurpitsarullat ricottatäytteellä
1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Pese kesäkurpitsat huolellisesti ja leikkaa niistä pitkittäissuunnassa ohuita viipaleita. Käytä apuna joko mandoliinia tai juustohöylää saadaksesi tasapaksut siivut.
2. Laita ricotta-juusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnetut tuoreet yrtit, suola ja mustapippuri maun mukaan.
3. Ota ruokalusikallinen ricottaseosta ja levitä se tasaisesti kesäkurpitsaviipaleen päälle. Kääri viipale tiukasti rullaksi ja asettele rullat uunivuokaan. Kun kaikki kesäkurpitsat on täytetty ja rullattu, ripottele päälle runsaasti raastettua juustoa.
4. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes juusto on saanut kultaisen ruskean pinnan ja kesäkurpitsat ovat pehmeitä.
Valmistusaika: 45 minuuttia
Annosmäärä: 4