Kananachot
Valmista täydelliset kananachot nopeasti ja helposti! Lue ammattilaisten vinkit ja nauti herkullisesta ateriasta parhaan maun saavuttamiseksi.
1 450 g
kananpojan fajitassuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1 tlk
kikherneitä suolaliemessä
1 ps
maissilastuja
1 pk
cheddar-juustoa
2
tomaattia
1/2
kurkkua
jäävuorisalaattia
1 ruukku
korianteria
1/2 prk
vihreitä jalapenoviipaleita
1 prk
crème fraîchea
1/2 prk m
eksikolaista salsa chilpotle -kastiketta

- Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerisuikaleita muutama minuutti. Huuhtele kikherneet ja lisää pannuun. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää broilerit ja kikherneet. Raasta juusto ja ripottele se pinnalle.
- Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Kuutioi tomaatti ja kurkku. Leikkaa salaatti lohkoiksi. Hienonna korianteri. Valuta jalapenot. Laita ranskankerma ja salsa kuppeihin tarjolle.
- Nostele kasvikset kuuman nachopellin päälle. Tarjoa dippien kanssa.
Valmistusaika: 30 min.