Kananachot

Valmista täydelliset kananachot nopeasti ja helposti! Lue ammattilaisten vinkit ja nauti herkullisesta ateriasta parhaan maun saavuttamiseksi.

1 450 g
kananpojan fajitassuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1 tlk
kikherneitä suolaliemessä
1 ps
maissilastuja
1 pk
cheddar-juustoa
2
tomaattia
1/2
kurkkua
jäävuorisalaattia
1 ruukku
korianteria
1/2 prk
vihreitä jalapenoviipaleita
1 prk
crème fraîchea
1/2 prk m
eksikolaista salsa chilpotle -kastiketta


  1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerisuikaleita muutama minuutti. Huuhtele kikherneet ja lisää pannuun. Jatka paistamista muutama minuutti.
  2. Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää broilerit ja kikherneet. Raasta juusto ja ripottele se pinnalle.
  3. Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  4. Kuutioi tomaatti ja kurkku. Leikkaa salaatti lohkoiksi. Hienonna korianteri. Valuta jalapenot. Laita ranskankerma ja salsa kuppeihin tarjolle.
  5. Nostele kasvikset kuuman nachopellin päälle. Tarjoa dippien kanssa.

Valmistusaika: 30 min.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4