Juustopiirakka
Kokeile tätä pehmeää juustopasteijaa, joka sopii täydellisesti pehmeän ruoan ystäville. Helppo valmistaa ja täynnä juuston makua – nauti yksin tai kreikkalaisen salaatin kanssa!
1 pkt valmista piirakkataikinaa
Täyte:
300 g juustoja
2 dl kermaa
3 kananmunaa
Suolaa ja pippuria
Tässä reseptissä voit käyttää erilaisia juustoja oman makusi mukaan! Mozzarellaa, Emmentalia, Västerbottenia…
1. Voitele piirakkavuoka rasvalla tai öljyllä ja lämmitä uuni 200°C asteiseksi.
2. Kaulitse taikina ohueksi ja asettele se vuokaan. Esipaista pohjaa uunin alatasolla noin 10 minuuttia.
3. Murusta juustot taikinan päälle. Sekoita kerma ja munat keskenään ja mausta seos kevyesti pippurilla. Kaada seos juustojen päälle. Paista piirasta uunin alatasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes täyte on kypsynyt ja saanut kauniin kullanruskean värin.
Tarjoile juustopiirakka sellaisenaan tai kreikkalaisen salaatin kanssa!
Valmistusaika: 60 minuutt
ia Annosmäärä: 4-6 annosta