Grilliplatteri
Rosan grilliplatteri on täydellinen tapa tarjota grillausherkut yhdellä lautasella. Mukauta reseptiä omien mieltymysten mukaan ja nauti herkullisesta grillikokemuksesta!
2 pkt erilaisia grillimakkaroita
100 g padrón -paprikoita
1 kesäkurpitsa
350 g grillitomaatteja
250 g grillijuustoa
4 herkkusientä
400 g kypsät grillimaissipalat
loraus oliiviöljyä
ripaus suolaa & pippuria
YRTTIÖLJY (vaihtoehtoinen)
nippu tuoretta basilikaa
nippu tuoretta persiljaa
1 valkosipulinkynsi
1 rkl vaahterasiirappia
1 dl oliiviöljyä
suolaa & pippuria
Rosan grilliplatteri on täydellinen tapa tarjota kaikki grillausherkut yhdellä isolla lautasella! Reseptiä voi mukauttaa omien mieltymysten mukaan.
1. Aloita pilkkomalla kesäkurpitsa, herkkusienet ja grillijuusto sopivan kokoisiksi paloiksi. Tee tarvittaessa viillot grillimakkaroihin, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
2. Kuumenna grilli ja asettele kaikki grillattavat ainekset grilleille. Kastele kasvikset kevyesti oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Jos haluat lisämaustetta, voit valmistaa yrttiöljyn sekoittamalla oliiviöljyä, hienonnettua valkosipulia ja suosikkisi yrtejä. Soseuta seos sauvasekoittimella, kunnes se on tasaista. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää makeutta vaahterasiirapilla. Maista seos ja säädä ainesosien määrää tarpeen mukaan.
4. Kun grillattavat ovat saaneet kauniin väriä ja kypsyneet, asettele ne näyttävästi isolle lautalelle, kuten esimerkiksi leikkuulaudalle.
Annosmäärä: 4 Valmistusaika: 30 min