Feijao Tropeiro

Koe brasilialaisen Feijao Tropeiron maku! Tässä yksinkertaisessa ohjeessa käytetään makkaraa, pekonia ja papuja. Valmista herkullinen annos vain 30 minuutissa – täydellinen 4 hengen illallinen.

1 paketti chorizomakkaraa
1 paketti pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
4 kananmunaa + 2 dl vettä
1 paketti kidneypapuja (esikeitettyjä)
2 dl tapiokatärkkelystä
kevätsipulia ja persiljaa hienonnettuna

Tässä on uudelleenkirjoitettu versio brasilialaisesta Feijao Tropeiro -annoksesta:

1. Leikkaa makkarat ja pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne kuumalla pannulla rapeiksi. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuullota se pekonin ja makkaran rasvassa.

2. Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti ja lisää ne pannulle. Riko kananmunat pannulle ja sekoita ne lastalla, kunnes ne muistuttavat munakokkareita. Paista hetki ja sekoita hyvin, jotta kaikki ainekset yhdistyvät tasaisesti.

3. Lisää tapiokatärkkelys joukkoon ja sekoita, kunnes se on täysin sekoittunut muihin aineksiin. Viimeistele annos tuoreella hienonnetulla kevätsipulilla ja persiljalla. Tarjoile annos esimerkiksi riisin kanssa.

Valmistusaika: 30 minuutt
ia Annosmäärä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4