Chorizo-punaviini
Löydä herkullinen chorizo punaviinissä -resepti, joka on täydellinen tapaspöydän täydennys. Valmista nopeasti ja nauti espanjalaisesta makuelämyksestä!
200 g lenkki chorizoa
2 dl punaviiniä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hunajaa
loraus oliiviöljyä
Tapaspöydän hitti – chorizoa punaviinissä!
1. Aloita kuorimalla chorizo ja leikkaamalla se muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.
2. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää hieman oliiviöljyä. Ruskista chorizoviipaleita pannulla noin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta.
3. Lisää pannuun kuorittu valkosipulinkynsi ja kaada joukkoon lasillinen punaviiniä. Lisää loraus hunajaa ja sekoita hyvin.
4. Anna pannun porista keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes punaviini on hieman haihtunut ja kastike on sakeutunut.
5. Koristele valmis chorizo halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla tai timjamilla. Tarjoile muiden tapasherkkujen kanssa, kuten patatas bravas -perunoilla.