Chorizo-punaviini

Löydä herkullinen chorizo punaviinissä -resepti, joka on täydellinen tapaspöydän täydennys. Valmista nopeasti ja nauti espanjalaisesta makuelämyksestä!

200 g lenkki chorizoa


2 dl punaviiniä


1 valkosipulinkynsi


1 rkl hunajaa


loraus oliiviöljyä


Tapaspöydän hitti – chorizoa punaviinissä!

1. Aloita kuorimalla chorizo ja leikkaamalla se muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.

2. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää hieman oliiviöljyä. Ruskista chorizoviipaleita pannulla noin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta.

3. Lisää pannuun kuorittu valkosipulinkynsi ja kaada joukkoon lasillinen punaviiniä. Lisää loraus hunajaa ja sekoita hyvin.

4. Anna pannun porista keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes punaviini on hieman haihtunut ja kastike on sakeutunut.


5. Koristele valmis chorizo halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla tai timjamilla. Tarjoile muiden tapasherkkujen kanssa, kuten patatas bravas -perunoilla.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4