Broccolikeitto
Valmista helppo ja maukas broccolikeitto vain 20 minuutissa! Resepti sisältää valkosipulia, selleriä ja parsakaalia. Tarjoile ricotta-juuston ja krutonkien kera.
1 valkosipulinkynsi
2 sellerinvartta
200 g broccolinia tai parsakaalia
1 oksa tuoretta minttua
1 l kanalientä
1 dl ricotta-juustoa
kourallinen krutonkeja
oliiviöljyä
1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Leikkaa selleri ja parsakaali pieneiksi kuutioiksi. Hienonna mintunlehdet karkeasti ja säästä osa niistä koristeluun.
2. Kuumenna kattilassa pieni määrä oliiviöljyä ja paista valkosipuli sekä selleri pehmeiksi. Lisää parsakaali ja kanaliemi, ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Tarkista haarukalla, että kasvikset ovat pehmeitä, sitten anna keiton jäähtyä hieman ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Tarjoile keitto kuumana ricotta-juuston, krutonkien ja oliiviöljytilkan kanssa.
Valmis
tusa
ika: 20 min